Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی با بیان این‌که ماه شعبان، ماه مهدوی و ماه مناجات است، گفت: دعای شعبانیه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع) عظیم ترین مناجات است که فقط مخصوص ماه شعبان نبوده و همیشه می‌توان آن را قرائت کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید شهاب الدین حسینی در جمع کارکنان این اداره کل به مناسبت اعیاد شعبانیه، گفت: سال ۱۴۰۰، سال بسیار زیبایی است و برای آن، همین بس که هم آغاز و هم پایان آن مصادف با میلاد امام عصر (عج) خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: در سال جدید، دو عید شعبان خواهیم داشت که امیدواریم تا این سال پربرکت، سال ظهور امام مهدی قائم (عج) باشد و چشمانمان منور به نور ایشان شود.

وی ادامه داد: روزهایی که در آن قرار داریم، افتخار بزرگی برای ما رقم زده و زیر علم امام حسین (ع) مزین به عنوان روز پاسدار و بزرگداشت یاد و خاطره تمام پاسداران اسلام و انقلاب اسلامی ایران به خصوص پاسدار عظیم القدری است که جان دادند تا ایران اسلامی عزتمند بماند. 

حجت الاسلام حسینی با تبریک این روز معنوی بر تمامی آزادگان، سرافرازان و جانبازان ایران اسلامی، اظهار کرد: اکنون که سال ۹۹ به پایان رسیده و در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم، باید توجه به ماه مبارک شعبان هم در اولویت باشد.

وی در خصوص مناجات شعبانیه امیرالمومنین(ع) گفت: قرائت و خواندن این دعا بسیار مورد تاکید علما قرار گرفته است.

وی متذکر شد: بر خلاف نظر برخی افراد، بیش از ۸۰ درصد معارف اهل بیت (ع) در دعاها و زیارت‌ها است نه روایت‌ها. زیرا روایات‌ها تنها در اثر پرسش و پاسخ به وجود آمده‌اند اما دعاها و مناجات، مثلا نجوای امام علی (ع) با پروردگار متعال و همان اندرون و بعد باطنی را شرح می‌دهد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان افزود: گاه محتوای برخی از دعاها هم‌چون دعای کمیل و زیارت وارث عمومی است اما زیارت نامه‌های دیگری چون زیارت عاشورا یک دعای خصوصی بوده و مخصوص محرم‌ها است. 

وی ادامه داد: محتوای دعای عظیم شعبانیه هم بسیار متفاوت بوده و از همان ابتدا با نجوای امیرالمونین علی (ع) با پروردگار خویش شروع می‌شود که با نگاهی به متن این دعا می‌توان گفت، یک نجوای عاشقانه از سوی یک انسان عاشق است. 

وی با بیان این‌که قرآن کریم فقط برای خواندن و ثواب کردن وجود ندارد، اظهار کرد: از طریق این مناجات، با نحوه گفت‌وگو با خدا آشنا می‌شویم و در واقع امام (ع) به ما یاد می‌دهد که چگونه با خدا صحبت کنیم. 

وی بیان کرد: انسان باید در ماه شعبان با پروردگار خود خلوت کند و از توفیقات و مباحث معرفتی قرائت مناجات شعبانیه بهره ببرد.

بر اساس این گزارش در پایان این مراسم، از فعالان حوزه نماز در اداره کل اوقاف استان قدردانی شد، هم‌چنین با اهدای هدایایی به فرزندان همکاران که به سن تکلیف رسیده‌اند و هم‌چنین فرزندان همکاران که در مسابقه نقاشی با موضول نماز در دهه فجر شرکت کرده بودند، از طرف معاونت فرهنگی اداره کل تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۶۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح فرودگاه عظیم ۳۵ میلیارد دلاری با ۴۰۰ گیت در دبی

فرودگاه بین المللی «آل مکتوم» دبی با ترمینال‌های جدید و ظرفیت پذیرایی از ۲۶۰ میلیون مسافر در سال به بزرگترین فرودگاه جهان تبدیل خواهد شد. طرح‌ها شامل ۴۰۰ گیت هواپیما، پنج باند و ارتباطات حمل و نقل عمومی بهبود یافته برای کاهش آثار آلایندگی کربن است.

به گزارش روزیاتو، شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دبی، به‌تازگی (۲۸ آوریل ۲۰۲۴) به طراحی نهایی پایانه‌های مسافربری جدید در فرودگاه بین المللی آل مکتوم چراغ سبز نشان داد.

کشور امارات در حال آماده‌سازی زمینه برای رشد هرچه بیشتر بخش هوانوردی دبی در ۴۰ سال آینده است.

طرح ۲.۵ میلیارد دلاری اولین استادیوم زیر آب جهان با سقف شیشه‌ای در دبی

فرودگاهی با بیشترین گنجایش در جهان

بیشتر مسافرینی که به دبی سفر می‌کنند به فرودگاه بین‌المللی دبی (DXB) وارد می‌شوند. این فرودگاه در سال ۲۰۲۳ تعداد ۸۶.۹ میلیون مسافر را به خود دید.

با این حال، دبی ورلد سنترال (DWC) که با نام فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم نیز شناخته می‌شود، به سرعت در حال رشد به‌عنوان یک مرکز مهم مسافری و باری است. با تایید طرح‌های نهایی و ساخت و ساز در حال انجام، وضعیت فرودگاه DWC رفته رفته تکامل خواهد یافت.

حاکم دبی فاش کرد که پنج ترمینال مسافربری که برای ساخت آن‌ها بودجه ۱۲۸ میلیارد درهمی (۳۵ میلیارد دلاری) در نظر گرفته شده است، در نهایت ظرفیت مسافری فرودگاه را به ۲۶۰ میلیون نفر در سال افزایش می‌دهد که درنهایت عنوان «بزرگترین گنجایش جهان» را برایش به ارمغان خواهد آورد.

او همچنین اشاره کرد که فرودگاه DWC پنج برابر بزرگتر از فرودگاه بین المللی فعلی دبی خواهد بود و قرار است طی ۱۰ سال به تدریج تمام فعالیت‌ها از DXB به تاسیسات جدید انتقال یابد.

بر اساس این اطلاعیه، فاز اولیه این پروژه قرار است در همین بازه زمانی تکمیل شود و ظرفیت پذیرش ۱۵۰ میلیون مسافر در سال را دارد.

۴۰۰ گیت هواپیما

دبی چشم‌انداز‌های بلندپروازانه‌ای برای فرودگاه DWC خود دارد. با برنامه‌ریزی برای ساخت ۴۰۰ گیت هواپیما، پنج باند موازی، یک سیستم جابجایی خودکار برای مسافران، و یک مرکز حمل و نقل یکپارچه، این فرودگاه آماده است تا شاهد توسعه چشمگیری باشد.

پیش‌بینی می‌شود که این فرودگاه در مجموع ۷۰ کیلومتر مربع مساحت داشته باشد و سالانه ظرفیت حمل ۱۲ میلیون تن بار را خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • نقش تاثیرگذار مادران برای جذب جوانان به مساجد
  • چند آموزه‌ مهدوی در دعای عهد و ندبه‌ ی امام صادق (ع)
  • کل‌کل دیدنی نیما شعبان‌نژاد و نعیمه نظام‌دوست؛ بشین خانم محترم! (فیلم)
  • زمزمه دعای کمیل در روستای لیلی یادگار + فیلم
  • اجتماع عظیم مردم متدین مشهد مقدس در حمایت از طرح «نور» 
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است
  • دعای خیر عباس‌میرزا در حق ناصرالدین‌شاه یک‌ساله: پنجاه سال خوشی‌ها ببیند
  • کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای برگزار شد
  • طرح فرودگاه عظیم ۳۵ میلیارد دلاری با ۴۰۰ گیت در دبی